MISIJA

Stvaranjem novih proizvoda, usvajanjem novih znanja i tehnologije, nudit ćemo tržištu proizvode koji po kvaliteti i cijeni konkuriraju na domaćem i europskom tržištu. Naše je stoljetno iskustvo, želja za napretkom, unapređenjem i modernizacijom proizvodnog procesa jamstvo da ćemo uspuniti očekivanja širokog spektra tržišta.


VIZIJA

Oslanjajući se na iskustvo i stečeno znanje kao i na pozitivne reakcije tržišta, želimo i dalje ostati unikatni u svome poslovanju te ime OPG PRPIĆ postaviti kao asocijaciju za svježe, domaće i zdravo.


STRATEGIJA

U godinama ispred nas želimo raditi na poboljšanju odnosa s našim kupcima, poslovnim partnerima, ali i širom društvenom zajednicom. Želimo raditi na kvaliteti postojećih, ali i stvarati nove inovativne proizvode u prehrani. Cilj nam je konstantno povećanje broja zadovoljnih korisnika, skratiti vrijeme zadovoljavanja njihovih zahtjeva, stvoriti radnu atmosferu koja će poticati na rad, kreativnost i međusobni sklad kako bi bili i ostali vjerni nasljednici naše obiteljske tradicije.