Povrće za tisuću jela!

Uzgajano ih generacijama tradicionalnom sadnjom.Okusi kao nekada, savršeni za glavna jela i salate. Krumpir, kupus i papriku sadimo na okvrino 2 hektara površine.

Krumpir obiluje složenim ugljikohidratima, sadrži bjelančevine i vlakna, vitamine B i C, željezo i kalij.U ponudi imamo crveni krumpir „Bella rossa“ i žuti krumpir „Silvano“. Svako zrno krumpira prođe kroz naše ruke kako bi u skladište sortirali samo zdrave gomolje.

Kupci posebno hvale naš crveni krumpir slatkastog okusa i lijepe žute teksture te za njega primamo svakodnevne narudžbe.


Paprika – Kraljica povrća.

U ponudi  imamo dvije najpoznatije vrste paprike: babura i rog, idealne za zimnicu zbog svojih velikih plodova i zadebljanog mesa.


Uzgajamo kupus sorte Krautman čije su glavice izuzetno tvrde i kompaktne iznutra te ga iz tog razloga kupci često kupuju i hvale da se brzo skiseli te da je odličnog okusa.

Kod nas su svi prozvodi uvijek svježi i vrhunske kvalitete. Kupci konačno znaju što kupuju te prepoznaju da je riječ o kontroliranoj proizvodnji.  Vrlo često naš kupus, krumpir i papriku prodamo u jesen za vrijeme berbei to izravno na njivi.